Portfolio_

 • Casus
  Planning-4 thumbnail

  Alles voor de kinderopvang

  Samen met Kits Oonlie bouwt Create dé allesomvattende webapplicatie voor kinderopvangorganisaties in het hele land!

  Casus bekijken
 • Casus
  Create Care thumbnail

  Hèt nieuwe zorglandschap

  Create Care laat de zorgsector zien hoe dingen makkelijker en beter kunnen door innovatieve applicaties met impact te maken. Behoefte gestuurd werkt Create Care toe naar automatisering dat past bij de praktijk.

  Casus bekijken
 • Casus
  Valk thumbnail

  De ultieme werkervaring

  Voor Nederlands bekendste hotelketen ontwikkelt Create een planningstool en Medewerker-App. Lees meer over de PWA-techniek in onze blog.

  Casus bekijken
 • Kubisk thumbnail

  Voor de projectstofferders

  Met de maatwerkapplicatie Kubisk hebben de klanten van projectstoffeerders de tool om te allen tijde offertes op maat aan te vragen voor nieuwe stofferingen.

 • Casus
  Alleen Jij Bepaalt

  Alleen Jij Bepaalt

  ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee wordt een veilige en positief gestructureerde vrijetijdsbesteding aangeboden op weg naar volwassenheid.

  Casus bekijken
 • Casus
  TalentZ

  De slimste match voor banen en stages

  'Ga voor het allerbeste’ is het motto van TalentZ en zij nemen geen genoegen met minder. Dat begint uiteraard met een goede werkplek die perfect past bij de persoon. De drive van TalentZ is dan ook om kandidaten en bedrijven snel en gemakkelijk elkaar te laten vinden.

  Casus bekijken
 • Casus
  Meer Kleur aan de Top

  Meer Kleur aan de Top

  De Vrije Universiteit Amsterdam werkt aan een ‘inclusieve organisatie’ met een personeelsbeleid waarin diversiteit een centrale rol speelt op alle niveaus van de organisatie. Een belangrijk project binnen deze missie is ‘Meer Kleur aan de Top’.

  Casus bekijken