Twee nieuwe gezichten bij Create!

Gepubliceerd: 4 november 2020

Bo Webb

Marketing & Communicatie

Create blijft groeien! Wederom hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen die werkzaam zijn voor zowel Create als vacatureplatform TalentZ. We stellen ze graag aan je voor!

Nyall Keijner is tweedejaars student Finance&Control/accountancy aan Hogeschool InHolland. Voor deze opleiding maakt het aan het einde van dit jaar de keuze tussen de richtingen Finance&Control of met Accountancy. “Naast mijn studie ben ik het liefst met vrienden in de kroeg, wat nu helaas niet kan. Verder fitness en game ik.”

Nyall begon bij Create als junior tester, waarna hij dit ook voor zusterbedrijf TalentZ ging doen. Daarna sloot hij zich aan bij andere projecten. “Nu ben ik ook werkzaam bij het OM team. Mijn taken daar bestaan uit het bijhouden van de urencontrole, het inventarisbestand in orde maken en in het algemeen het ondersteunen van de rest van het team.” Tot nu toe bevalt het werken bij Create hem erg goed. “Het is goed te combineren met mijn studie en ik heb leuke collega’s.”

Niels Zuurbier werkt sinds 1 juli bij Create. Na kort een HBO studie technische informatica te hebben gevolgd besloot hij bij de Landmacht te gaan. “Na een tijdje in het bos gezeten te hebben bij de Landmacht had ik toch wel weer de kriebels om de IT in te gaan en om wat dichter bij huis te werken.” Hij kwam terecht bij een test detacheringspartij. Zo heeft hij veel verschillende opdrachten gedaan voor bedrijven als Idemia, Holland Casino, Betty Blocks, Triple. “En nu bij het mooie Create!”

Naast zijn werk vindt Niels het leuk om te fitnessen, hardlopen of buiten een rondje te lopen. “Daarnaast ben ik nog steeds bij de Landmacht betrokken doordat ik reservist ben.” Vaak is hij s’avonds of in het weekend bezig met oefeningen of opleidingen hiervoor.

Bij Create werkt Niels nu als tester/test automatiseerder. “Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteit van de geleverde software.” Hij test het vacatureplatform TalentZ met functionele testen maar houd zich ook bezig met het automatiseren van regressietests zodat ze in de toekomst heel snel kunnen weten wat de kwaliteit van ons platform is en er snel nieuwe functionaliteiten naar productie kunnen worden gezet. Een van de leukste dingen van werken bij Create vindt Niels de gezelligheid tussen de collega’s. “Hard werken als het nodig is, maar we zijn altijd wel in voor gezelligheid of een potje Fifa!”

Opmerkingen

Er zijn momenteel nog geen opmerkingen geplaatst onder deze blog.
Wil jij als eerste een bericht achter laten?

Laat een bericht achter
Aantal tekens:0 / 500

Beveiligd met reCAPTCHA.PrivacyVoorwaarden