Nieuwe collega's

Gepubliceerd: 23 september 2020

Bo Webb

Marketing & Communicatie

Met veel plezier verwelkomt Create ter uitbreiding van het team drie nieuwe collega’s. Stagiairs Mathijs van Deelen en Lien Vo en onze nieuwe marketeer Erdem Türkmen.

Mathijs is 2e-jaars student Business Studies aan de Hogeschool InHolland en zal zich tijdens zijn stage richten op verschillende commerciële activiteiten binnen Create Care en TalentZ.

“Toen ik de mogelijkheid zag om mijn studie stage te doen bij Create heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Bij Create wordt de mogelijkheid geboden om zowel aan mijn stageproject te werken als actief mee te werken in het team, dit geeft mij persoonlijk veel energie.”

Mathijs van Deelen
Mathijs van Deelen

Lien is 4e-jaars student Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam en zal tijdens haar stage binnen het UX/Design team gaan werken aan gevarieerde creatieve projecten op het gebied van content en design.

“Create is een bedrijf dat nog vrij jong, maar desondanks snel is gegroeid. Ze werken aan veel eigen producten zoals TalentZ en Create Care, het leek mij hierom interessant om zelf te ervaren hoe het is om aan deze eigen producten mee te werken. Tevens zijn er tal van andere interessante projecten, hierdoor hoop ik een goed beeld te krijgen hoe het is om als designer aan de slag te gaan”

Lien Vo
Lien Vo

Erdem is sinds 1 september jl. begonnen als Campaign Marketeer bij Create en zal zich vooral richten op de groei binnen het vacatureplatform TalentZ. Hij heeft een passie voor marketing en heeft de afgelopen jaren al de nodige ervaring opgebouwd bij onder andere Vacanceselect en Ve Global Benelux.

“De keuze om bij Create aan de slag te gaan was voor mij snel gemaakt. Het project van TalentZ spreekt mij namelijk erg aan en daarnaast is het mooi om te zien hoe sterk de organisatie staat als een geheel. Verder kom ik te werken in een zeer dynamisch en flexibel team en zetten we momenteel de lijnen verder uit om TalentZ het grootste vacatureplatform van Nederland te maken”

Erdem Türkmen
Erdem Türkmen

Wij zijn enorm blij met deze toppers en zien hun als directe versterkingen voor de teams van TalentZ en Create Care. We kijken er naar uit om samen onze missie voort te zetten en gezamenlijke doelen te behalen.

Nogmaals welkom en veel werkplezier toegewenst!

#Goforthebest

Opmerkingen

Er zijn momenteel nog geen opmerkingen geplaatst onder deze blog.
Wil jij als eerste een bericht achter laten?

Laat een bericht achter
Aantal tekens:0 / 500

Beveiligd met reCAPTCHA.PrivacyVoorwaarden