Interview met onze nieuwe aanwinst; Internationale speler Tim Aardenburg

Gepubliceerd: 11 februari 2021

Erdem Türkmen

Campaign Marketeer

Tim Aardenburg is sinds januari bij ons in dienst als Product Manager. We zijn blij met hem als aanwinst voor de teams van Create en TalentZ en zijn benieuwd hoe hij zijn eerste maand bij Create heeft ervaren. Lees hieronder ons interview met Tim!

Wie ben je en hoe oud ben je?

Ik ben Tim Aardenburg en ik ben 30 jaar oud. Van origine kom ik uit Heerhugowaard, maar ik heb op het moment een huis in Alkmaar en kom net terug van ruim twee jaar werken in het buitenland.

Wanneer ben je begonnen bij Create?

Ik begon bij Create op 1 januari 2021.

Kan je kort iets vertellen over waar je hiervoor hebt gewerkt en hoe je bij Create bent terechtgekomen?

Voordat ik bij Create kwam werken heb ik bij een bedrijf gewerkt dat GAN Integrity heet, ik was daar werkzaam als Product Manager. Ik was bij GAN integrity verantwoordelijk voor de visie en strategie van een deel van hun product portfolio. Dit heb ik tweeënhalf jaar gedaan, in een internationaal team en voor internationale klanten.

Wat ga je bij Create/TalentZ doen?

Ik kom hier als Product Manager het team versterken. Dat houd in dat ik me met twee hoofdvragen bezig ga houden: 1. Are we building the right thing? 2. Are we building the right thing right? In de praktijk betekend dat voor nu dat ik met name bezig ben met de roadmaps voor de komende 6 maanden; 'build the right thing'. Hiernaast ben ik samen met team Charlie bezig om onze ontwikkelprocessen te optimaliseren, hoe bouwen wij software? En hoe doen we dat op een manier die efficiënt en prettig werkt?: 'Build the right thing right'

Wat zijn je Hobby’s en interesses?

Ik heb er een aantal waar ik vaak naar terug keer. Ik hou van muziek, zowel het luisteren als het maken, en ik doe dat het liefst op een gitaar of drumstel. Bandlid 7 anyone? Verder hou ik veel van koken en lekker eten, dat is op het moment wat moeilijk, maar mijn thuis-kook-skills zijn in ieder geval zienderogen verbeterd. Ten slotte speel ik graag een spelletje op zijn tijd, offline, online, naast de lijn, ik vind het allemaal leuk. Ik speel dan ook elke week mee in een D&D campaign die al twee jaar bezig is (en we zijn pas level 6).

Wat vind je leuk aan de organisatie Create tot nu toe?

Er zijn een aantal punten die mij echt zijn opgevallen. Create is een organisatie waarin veel gebouwd en gegroeid is in de afgelopen maanden/jaren, dit zorgt ervoor dat er opeens veranderingen in de processen en regels nodig zijn waar dat in het verleden niet het geval was. Wat ik erg fijn vind is dat mensen echt de ruimte gegeven wordt om dit soort veranderingen te maken. Er zijn grote ambities, maar er wordt wel gekeken wat er voor de mensen nodig is om samen die ambities te behalen, en als er materiaal/expertise bij moet dan is het heel makkelijk daar het gesprek over aan te gaan. Dat klinkt misschien logisch, maar ik heb menig bedrijf meegemaakt waar dit niet het geval was, het voelt dus echt alsof je hier meer controle hebt over je eigen succes alsmede het succes van het bedrijf. Verder vind ik het team erg leuk. Ik zal er eerlijk in zijn dat ik niet helemaal wist wat ik moest verwachten met de switch van een internationaal bedrijf in een grote stad, naar een lokaal bedrijf in Alkmaar. Maar dat is me enorm positief bevallen, ook qua manier van product bouwen. Er wordt al best op een professionele wijze te werk gegaan, er wordt analyse gedaan, er zijn (nu) testers, er wordt met een langetermijnvisie gewerkt. En hoewel er nog druk doorontwikkeld wordt aan onze professionaliteit denk ik dat men al best trots mag zijn op wat er staat.

Wat moeten wij echt nog van je weten?

Sinds het begin van de lockdown ben ik bijna elk weekend te vinden op een Discgolf baan, lekker buiten een frisbee gooien met toch een element van competitie. Er zit een mooi parcours in de buurt van Schoorl waar ik graag heen ga. Ik heb ondertussen een stuk of 20 Discs dus laat het vooral weten als je het een keer wilt proberen.

Wij heten Tim van harte welkom bij Create en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie als Product Manager. En Tim, wat betreft je oproep voor bandlid nummer 7, wanneer zijn de volgende repetities?

Opmerkingen

Er zijn momenteel nog geen opmerkingen geplaatst onder deze blog.
Wil jij als eerste een bericht achter laten?

Laat een bericht achter
Aantal tekens:0 / 500

Beveiligd met reCAPTCHA.PrivacyVoorwaarden