• De voordelen van kunnen coderen als designer

  25 november 2019

  Voor veel designers klinkt programmeren vrij saai en veel te moeilijk. Zij vragen zich dan ook vaak af waarom coderen een essentiële skill is als designer. Maar eigenlijk is kunnen coderen als designer heel erg handig.

 • Hoe voorkom je een technisch rampenproject?

  19 november 2019

  Stel je het volgende scenario voor. Je staat op het punt een operatie te krijgen. De arts loopt naar je toe en zegt: “We hebben vanochtend nieuwe apparatuur gekregen voor deze operatie. We hebben die voor 10% getest, maar we denken dat het wel werkt.”. Geen fijn idee toch?

 • Hoe houd je de communicatie tussen verschillende applicaties snel en veilig?

  19 november 2019

  Ben jij benieuwd hoe je de communicatie tussen verschillende applicaties snel en veilig houdt? In dit artikel vertel ik waarom wij voor JSON Web Token hebben gekozen in onze nieuwste applicaties en welke mogelijkheden er nog meer zijn.

 • Jouw businessplan op één pagina

  8 november 2019

  Bij het starten van een (miljarden) bedrijf, speelt het Business Model Canvas een belangrijke rol. In deze blog lees je alles wat moet je weten over het Business Model Canvas.

 • Waarom je als developer geen Eloquent moet gebruiken

  28 oktober 2019

  Ben je benieuwd naar welk alternatief je kunt gebruiken als object relational mapper? Ik vertel je in dit artikel wanneer je wel of niet Eloquent wilt gebruiken in je Laravel applicatie.

 • 3 learnings bij het ontwikkelen van een plannings app

  21 oktober 2019

  Bij Create hebben wij veel ervaring met het maken van progressive web apps, waar de gebruiker planningen kan maken voor zijn klanten of werknemers. In dit artikel vertel ik je tegen welke problemen ik ben aangelopen en hoe ik dit heb opgelost.

 • 5 tips om goedkoop een online applicatie te laten maken

  21 oktober 2019

  Als je een app laat ontwikkelen wil je graag binnen de planning en het budget blijven. Maar hoe zorg je daar nou voor? Wij geven jou 5 tips!

 • Hoe kun je refactoren in een continue verschuivend landschap?

  8 oktober 2019

  Wat te doen wanneer je een nieuwe feature of scenario moet toevoegen aan een onderdeel van een applicatie en je ontdekt een probleem dat constructief moet worden opgelost? In dit artikel vertel ik je alles over 'refactoren'! Wat is het? En hoe pakken wij dit aanpakken.

 • Succesvol je website lanceren? Zet deze 3 stappen

  3 oktober 2019

  Het succes van het in de markt zetten van een website begint met een goed doordacht businessplan. Vandaag laat ik buzzwoorden zoals agile, lean en design thinking achterwegen en vertel ik je de drie stappen die je moet zetten om je product succesvol in de markt te zetten!

 • Structureer je testproces met deze 5 eenvoudige stappen bij een release

  16 september 2019

  Softwareontwikkeling is door de opkomst van Agile Scrum niet meer wat het geweest is. In een razend tempo wordt sprint na sprint afgewerkt en opgeleverd. Het is van groot belang dat de kwaliteit van de software in dit iteratieve proces bewaakt wordt. Maar hoe zorg je er als tester eenvoudig voor dat de kwaliteit bij elke release gewaarborgd blijft?

 • Voldoet jouw website al aan de nieuwe wet?

  3 september 2019

  Surfen via internet is makkelijk, zou je kunnen zeggen. Dit is echter niet voor iedereen de waarheid. Er bestaat een grote groep mensen die dagelijks te kampen hebben met de horror van het web: Ontoegankelijke websites. Hoe toegankelijk is jouw website?

 • De innovatieve tech achter create.nl

  3 september 2019

  Bij Create staat innovatie voorop! Dus, tijd voor een nieuwe website waarin we de laatste technieken hebben gebruikt.

 • Hoe start je met een miljarden bedrijf?

  22 augustus 2019

  Sinds begin 2019 is Create Innovation aan het voorbereiden om te jagen op misschien wel één van de meest mythische wezens in het bedrijfsleven: de unicorn. Na een periode van onderzoek is de tijd gekomen om te starten met de jacht.

 • Progressive Web Apps: De Vervanging van Native Apps

  13 juni 2019

  Als ondernemer ben je dagelijks bezig met knopen doorhakken. Je wilt de mogelijkheden van online aanwezigheid ten volle benutten en vraagt jezelf af: moet ik nu kiezen voor een website of een app?