• Hoe kun je refactoren in een continue verschuivend landschap?

  8 oktober 2019

  Wat te doen wanneer je een nieuwe feature of scenario moet toevoegen aan een onderdeel van een applicatie en je ontdekt een probleem dat constructief moet worden opgelost? In dit artikel vertel ik je alles over 'refactoren'! Wat is het? En hoe pakken wij dit aanpakken.

 • Succesvol je website lanceren? Zet deze 3 stappen

  3 oktober 2019

  Het succes van het in de markt zetten van een website begint met een goed doordacht businessplan. Vandaag laat ik buzzwoorden zoals agile, lean en design thinking achterwegen en vertel ik je de drie stappen die je moet zetten om je product succesvol in de markt te zetten!

 • Structureer je testproces met deze 5 eenvoudige stappen bij een release

  16 september 2019

  Softwareontwikkeling is door de opkomst van Agile Scrum niet meer wat het geweest is. In een razend tempo wordt sprint na sprint afgewerkt en opgeleverd. Het is van groot belang dat de kwaliteit van de software in dit iteratieve proces bewaakt wordt. Maar hoe zorg je er als tester eenvoudig voor dat de kwaliteit bij elke release gewaarborgd blijft?

 • Voldoet jouw website al aan de nieuwe wet?

  3 september 2019

  Surfen via internet is makkelijk, zou je kunnen zeggen. Dit is echter niet voor iedereen de waarheid. Er bestaat een grote groep mensen die dagelijks te kampen hebben met de horror van het web: Ontoegankelijke websites. Hoe toegankelijk is jouw website?

 • De innovatieve tech achter create.nl

  3 september 2019

  Bij Create staat innovatie voorop! Dus, tijd voor een nieuwe website waarin we de laatste technieken hebben gebruikt.

 • Hoe start je met een miljarden bedrijf?

  22 augustus 2019

  Sinds begin 2019 is Create Innovation aan het voorbereiden om te jagen op misschien wel één van de meest mythische wezens in het bedrijfsleven: de unicorn. Na een periode van onderzoek is de tijd gekomen om te starten met de jacht.

 • Progressive Web Apps: De Vervanging van Native Apps

  13 juni 2019

  Als ondernemer ben je dagelijks bezig met knopen doorhakken. Je wilt de mogelijkheden van online aanwezigheid ten volle benutten en vraagt jezelf af: moet ik nu kiezen voor een website of een app?